Uutinen 30.6.2021

Selkäkanava-sivustomme on uudistunut. Sivusto on saanut uuden raikkaan ilmeen, sivuvalikkoa on parannettu ja uutena sivustolta löytyy helppokäyttöinen materiaalipankki.

Uusien sivujen tavoitteena on palvella entistä paremmin kaikkia selän terveydestä ja itsehoidosta kiinnostuneita. Etusivun yläosasta löytyy tietoa selkäkivusta ja selän hoidosta sekä harjoitusohjeita selälle ja niskalle. Videoharjoitukset ja kuvalliset harjoitusohjeet on jaettu omille alasivuilleen.

Uusi valikko on kattavampi ja käyttäjä löytää helpommin etsimänsä tiedon. Käyttäjä myös näkee avaamallaan sivulla ns. murupolun, joka kertoo sijainnin sivustolla eli missä osiossa ja minkä aiheen alla hän kulloinkin on. Navigointi sivustolla on näin helpompaa.

Sivuston eri osioilla, Selkäkanava, SelkäliittoSelkäyhdistykset ja Back to Move! -hanke, on kullakin oma teemavärinsä: tummanvihreä, mustikansininen, limenvihreä ja turkoosi.

Selkäliitto-osion alta löytyy uutena materiaalipankki, josta voi helposti ladata käyttöön esimerkiksi liiton logon, kuvituskuvia, itsehoito-oppaita ja mallipohjia selkäyhdistyksen toimintaan.

– Nyt oli aika uudistaa Selkäkanava.fi-sivusto, koska se oli jo seitsemän vuotta vanha. Sivusto siirrettiin uudelle ajanmukaiselle alustalle. Samalla pystyimme parantamaan sivuston käytettävyyttä ja raikastimme sivuston ilmettä, Selkäliiton toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio kertoo.   

Tutustu uuteen sivustoon!

Otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit antaa sitä palautelomakkeella tai sähköpostitse selkaliitto@selkaliitto.fi.