Selän hyvinvoinnin asiantuntija

Selkäliitto on vuonna 1988 perustettu kansanterveysjärjestö ja selän hyvinvoinnin asiantuntija. Liitto kannustaa jokaista omassa arjessaan edistämään selän hyvinvointia liikkuen ja muilla terveellisillä elämäntapavalinnoilla.

Tuotamme selkäterveyttä edistäviä materiaaleja ja annamme selkäneuvontaa. Sivustollamme on tarjolla helposti ymmärrettävää tietoa selkä- ja niskakivusta ja niiden hoidosta sekä runsaasti harjoitusohjeita selälle ja niskalle.

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Hyvä Selkä -lehteä, jonka selkäyhdistysten jäsenet saavat jäsenetuna. Julkaisemme säännöllisesti myös mediatiedotteita.

Tuemme ja autamme paikallisia selkäyhdistyksiä kehittämään toimintaansa. Tuotamme tietoa ja materiaalia, neuvomme ja koulutamme yhdistyksiä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook: Selkäliitto ja Selkäkanava 
Twitter: @Selkaliitto 
Instagram: @selkakanava ja @back.to.move
Youtube: Jumppakissa

Selkäkauppa-logo

Selkäkipuja taklataan aktiivisuudella ja tuella – Maailman selkäpäivä 16.10.

Mediatiedote 15.10.2021

Lauantaina 16.10. vietetään maailman selkäpäivää. Selkäkipu on maailmanlaajuisesti yksi merkittävimmistä toimintakykyä rajoittavista tekijöistä. Suomessakin se on yleisimpiä syitä sairauspoissaoloihin.

Nuori mies ja naisen nojaavat toisiinsa selät vastakkain istuen, tekstinä selkäviikko 11.-17.10.2021.

Näin tuet selkäsi hyvinvointia

Mediatiedote 6.10.2021

Valtakunnallista selkäviikkoa vietetään tänä vuonna 11.–17. lokakuuta teemalla ”Back2Back – tukea selälle”. Lue tiedotteestamme vinkit, miten voit tukea selkäsi hyvinvointia.

Hyvä Selkä -lehden kansikuva, Rudi Rok.

Uusi Hyvä Selkä -lehti on ilmestynyt

3.9.2021

Syksyn Hyvä Selkä -lehti on ilmestynyt! Aiheina muun muuassa aivojen toiminnan muutokset ja pitkittynyt alaselkäkipu, magneettikuvalöydökset iskiaspotilailla ja taukoliikunta. Henkilöhaastattelussa äänitaituri Rudi Rok.

Lehti on jäsenetu. Jos et ole vielä selkäyhdistyksen jäsen, liity nyt!

Selkäliiton logo.

Jäsentietojen päivitys

Jäsenrekisterimme on uudistunut. Voit nyt halutessasi käydä tarkistamassa ja päivittämässä yhteystietosi jäsenrekisteriin.

Tue Selkäliiton toimintaa. Lue lisää