Selkäyhdistykset selkäsi tukena

Selkäliitoon kuuluu 30 jäsenyhdistystä, jotka toimivat eri puolilla Suomea. Paikallisten selkäyhdistysten toimintamuodoista tavallisimpia ovat liikuntaryhmät, vertaistuki, luentotilaisuudet, retket ja virkistystoiminta.

Selkäyhdistyksen jäsenet voivat osallistua toimintaan, esimerkiksi liikuntaryhmiin, edulliseen jäsenhintaan. Lisätietoja oman paikkakuntasi toiminnasta saat lähimmän selkäyhdistyksen yhteyshenkilöiltä. 

Yhdistykset ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä, joita yhdistää sitoutuminen yhdessä sovittuihin arvoihin ja selkäterveyden edistämisen tavoitteisiin. 

Selkäyhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen, soittamalla Selkäliiton toimistoon 09 605 918 tai ottamalla yhteyttä paikalliseen selkäyhdistykseen.

Ryhtyisitkö vertaistukihenkilöksi?

Onko sinulla halu auttaa? Onko sinulla omakohtaista kokemusta selkäongelmasta?

Selkäliitto järjestää vertaistukihenkilökoulutusta selkäyhdistyksille. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta.

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä?

Selkäyhdistykset tarvitsevat toimintaansa vapaaehtoisia auttamaan isommissa tai pienemmissä tehtävissä. Lue lisää ja löydä oma selkäyhdistyksesi.

Selkäkaupan kesäale, kollaasi tukityynyistä.

Selkäkaupassa on kesäale!

Selkäkaupassa on nyt kesäale. Saat tukityynyjä selälle kesän matkoille ja autoiluun 10 % alennuksella 15.7.2022 asti.

Ostamalla tuotteita Selkäkaupasta tuet Selkäliiton toimintaa. Kiitos tuestasi!

Uusia harjoitusvideoita

Olemme kuvanneet neljä uutta harjoitusvideota, joista kaksi ensimmäistä on nyt julkaistu.

Tervetuloa mukaan jumppaamaan kanssamme!

Selkäkipukysely

Selkäkipukysely perustuu Keelen yliopistossa kehitettyyn Start Back -kyselyyn. Saat suosituksen selkäkipusi hoitoon sen mukaan, onko selkäkivun pitkittymisen riski vähäinen, keskisuuri vai korkea.

Selkäkipukyselyn antama suositus perustuu tutkittuihin selkäkivun paranemisennusteisiin sekä kivun pitkittymisen riskitekijöihin.

Hyvä Selkä -lehden kansikuvassa Meri-Tuuli Väntsi.

Kevään Hyvä Selkä on ilmestynyt!

Uusimmassa Hyvä Selkä -lehdessä selkäleikattu kokki Meri-Tuuli Väntsi kertoo, miten hän on kuntouttanut selkäänsä. Muita aiheita ovat mm. fysioterapeuttien suoravastaanotto, osteoporoosi ja nikamamurtumat sekä liikuntamotivaatio. Hyviä lukuhetkiä!

Selkäyhdistysten jäsenet saavat lehden jäsenetuna. Jos et vielä ole jäsen, liity nyt!

Tue Selkäliiton toimintaa. Lue lisää