Selkäyhdistykset selkäsi tukena

Selkäliitoon kuuluu 31 jäsenyhdistystä, jotka toimivat eri puolilla Suomea. Paikallisten selkäyhdistysten toimintamuodoista tavallisimpia ovat liikuntaryhmät, vertaistuki, luentotilaisuudet, retket ja virkistystoiminta.

Selkäyhdistyksen jäsenet voivat osallistua toimintaan, esimerkiksi liikuntaryhmiin, edulliseen jäsenhintaan. Lisätietoja oman paikkakuntasi toiminnasta saat lähimmän selkäyhdistyksen yhteyshenkilöiltä. 

Yhdistykset ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä, joita yhdistää sitoutuminen yhdessä sovittuihin arvoihin ja selkäterveyden edistämisen tavoitteisiin. 

Selkäyhdistyksen jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen, soittamalla Selkäliiton toimistoon 09 605 918 tai ottamalla yhteyttä paikalliseen selkäyhdistykseen.

Ryhtyisitkö vertaistukihenkilöksi?

Onko sinulla halu auttaa? Onko sinulla omakohtaista kokemusta selkäongelmasta?

Selkäliitto järjestää vertaistukihenkilökoulutusta selkäyhdistyksille. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta.

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä?

Selkäyhdistykset tarvitsevat toimintaansa vapaaehtoisia auttamaan isommissa tai pienemmissä tehtävissä. Lue lisää ja löydä oma selkäyhdistyksesi.

Selkäkauppa-logo
Selkäliiton logo.

Jäsentietojen päivitys

Jäsenrekisterimme on uudistunut. Voit nyt halutessasi käydä tarkistamassa ja päivittämässä yhteystietosi jäsenrekisteriin.

Tue Selkäliiton toimintaa. Lue lisää