Selkäliitto tarjoaa maksutonta selkäneuvontaa puhelimitse numerossa 050 465 7884 tiistaisin ja torstaisin kello 10-14. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen selkaliitto(a)selkaliitto.fi.

Selkäneuvonnassa voit kysyä sinua askarruttavista selkään ja niskaan liittyvistä asioista, esimerkiksi selän ja niskan omatoimisesta hoitamisesta, oireisiin ja sairauksiin liittyvistä hoidoista tai sopivista liikuntamuodoista. Selkäneuvonnasta vastaa fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri, joten lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä sekä magneetti- ja röntgenkuvalausuntojen tulkitsemisessa suosittelemme kääntymään oman lääkärisi puoleen.

Huomiothan myös, että emme suosittele yksittäisiä terveysalan ammattihenkilöitä, kuten lääkäreitä, fysioterapeutteja, kiropraktikkoja, osteopaatteja tai esimerkiksi naprapaatteja nimeltä. Hoitokokemus on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttavat voimakkaasti muun muassa yksilön omat mieltymykset ja ennakkokäsitykset sekä henkilökemioiden kohtaaminen asiantuntijan kanssa.