Selkäliitto hakee toimistosihteeriä osa-aikaiseen (60 %) vakituiseen työsuhteeseen. Toimistosihteeri vastaa jäsenpalvelusta sekä hoitaa jäsenrekisteriä. Tehtäviin kuuluvat myös toimistotehtävät, kuten taloushallinnon perustehtävät, arkistointi, tilastointi, postitus ja kokousjärjestelyt. Toimistosihteeri hoitaa myös Selkäliiton ylläpitämää verkkokauppaa, joten perustoimisto-ohjelmien lisäksi vaaditaan kokemusta verkkokaupan sovelluksista ja markkinointiviestinnästä. Toimipiste on Helsingissä, Eerikinkatu 16 A 2.

Odotamme hakijalta oma-aloitteista työotetta, palveluhalukkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja järjestelykykyä. Menestyminen tehtävässä edellyttää sopivaa koulutusta, kuten merkonomin tai tradenomin tutkintoa. Aiempi työkokemus toimisto- tai järjestösihteerin tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakijat voivat tutustua toimintaamme verkkosivuillamme selkaliitto.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio puh. 040 730 2150 (7.4. klo 11-14).

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV 14.4.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla kirsi.toyryla@selkaliitto.fi. Liittomme noudattaa sosiaalialan järjestöjen palkkausjärjestelmää. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tiistaina 19.4. ja haastattelut pidetään 21.4.2022. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Selkäliitto ry on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö. Liiton tavoitteena on ehkäistä väestön selkäoireita ja -sairauksia yhdessä 30 jäsenyhdistyksensä kanssa. Yhdistysten yhtenä toimintamuotona on vertaistukitoiminta, jota varten Selkäliitto on kouluttanut selkäyhdistysten toimijoita paikallisiksi vapaaehtoisiksi vertaistukihenkilöiksi. Vertaistuen tarkoituksena on antaa voimavaroja ja mielen virkeyttä arkeen sekä edistää sopeutumista sairauden kanssa elämiseen ja sen kanssa selviämiseen.