Järjestäjä:

Kilpailun järjestää Selkäliitto ry. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, se ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa.

Kilpailuaika:

Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailusta kertovassa julkaisussa. Kilpailuajan päättymisen jälkeen tulleita osallistujia ei oteta huomioon.

Osallistuminen kilpailuun:

Kilpailuun osallistutaan kyseisen kilpailujulkaisun ohjeiden mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun henkilö hyväksyy nämä säännöt. Kilpailuun osallistuakseen on henkilön seurattava Järjestäjän Instagram-tiliä ja osallistujan Instagram-tilin on oltava julkinen.

Voittajan tai voittajien valinta:

Selkäliiton henkilökunta valitsee kilpailun voittajan tai voittajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kyseistä Instagram-julkaisua kommentoimalla. Mikäli voittajia ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot:

Voittaja saa kilpailujulkaisussa ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuu:

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Instagram-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.