20.8.2021

Selkäliitto on ottanut käyttöön kotimaisen jäsenrekisterin FloMembersin. Uusi jäsenrekisteri parantaa tietoturvaa ja mahdollistaa sen, että jäsenenä voit itse käydä tarkistamassa ja päivittämässä jäsentietosi.

Kaikille jäsenille lähetetään viikolla 35 sähköpostitse viesti, jossa pyydetään aktivoimaan oma tili. Sähköposti tulee osoitteesta flomembers@floapps.com. Jos et löydä sitä saapuneista viesteistäsi, tarkista vielä roskapostikansio (ks. lisätietoa). Jos et ole 6.9.2021 mennessä saanut aktivointiviestiä, eikä sitä löydy sähköpostisi roskapostikansiosta, olethan yhteydessä Selkäliiton toimistoon selkaliitto@selkaliitto.fi.

Seuraa viestissä saamiasi ohjeita ja aktivoi tilisi asettamalla uusi salasana. Linkki on voimassa 10 päivää. Jos et ehdi aktivoida tiliä 10 päivän sisällä, ota yhteyttä toimistoon.

Kun olet aktivoinut tilisi, voit jatkossa kirjautua jäsenrekisteriin osoitteessa: https://atom.flomembers.com/selkaliitto

Kun olet kirjautunut sisään jäsenjärjestelmään, voit:

  • päivittää omat yhteystietosi
    • on erityisen tärkeää, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla, sillä sähköposti on monen yhdistyksen pääasiallinen viestintäkanava  
    • saat Hyvä Selkä -lehden jäsenetuna, joten pidäthän myös postiosoitteesi ajan tasalla
  • päivittää jäsenlaskutukseen liittyviä asetuksia (lasku paperisena vai sähköpostilla)
  • vaihtaa salasanan
  • tarkastella jäsenmaksujasi (vuodesta 2021 eteenpäin).

Jos haluat tehdä muita muutoksia jäsenyytesi tai Hyvä Selkä-lehden tilaukseen, otathan yhteyttä toimistoon.

Sähköisten palvelujen käyttö on täysin vapaaehtoista, ja halutessaan jäsen voi jatkaa yhteydenpitoa tuttuun tapaan joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia liiton toimistoon.

Selkäliittoon kuuluu 31 paikallista selkäyhdistystä, jotka järjestävät muun muassa ohjattua liikuntaa, vertaistukea sekä luento- ja virkistystilaisuuksia. Selkäyhdistysten yhteystiedot.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta.

Mobiilijäsenkortin käyttöönotto puhelimessa

Selkäliitto on luopunut paperisista jäsenkorteista, eikä laskun mukana enää toimiteta jäsenkorttia (paperisen jäsenkortin voi pyytää tarvittaessa paikallisyhdistyksestä).  

Jäsenrekisterikumppani FloMembers lähettää mobiilijäsenkortit viikolla 37. Mobiilikortin linkki tulee sähköpostissa tai tekstiviestinä. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen.

Sähköisen jäsenkortin voi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle ja sen avulla voi osoittaa jäsenyytensä esimerkiksi tapahtumissa. Kortin näyttämisessä voidaan hyödyntää puhelimen välimuistia, jolloin kortti on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Lisätietoja tarvittaessa Selkäliiton toimistosta: selkaliitto@selkaliitto.fi.