Selkäkauppa - Selän terveyttä edistävä verkkokauppa

Selkäkauppa on selän terveyttä edistäviä tuotteita myyvä verkkokauppa. Selkäkaupasta löydät tuotteita niin istumatyöhön, matkusteluun, kuntoiluun kuin rentoutumiseen. Ostamalla tuotteita Selkäkaupasta tuet Selkäliiton selän terveyttä ja hyvinvointia edistävää työtä. 

Selkäkaupan omistaa Suomen Selkäkauppa Oy, jota hoitaa Selkäliitto. Selkäliitto on voittoa tavoittelematon kansanterveysjärjestö, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä selän itsehoitoon. Liiton fysioterapeutit ovat mukana valitsemassa Selkäkaupan tuotteita.

Osa tuotteista sekä liiton itse tuottamat selän hoito-oppaat ovat ostettavissa suoraan liiton toimistosta, osoite Eerikinkatu 16 A 2, 00100 Helsinki. Ota ensin yhteyttä liittoon sähköpostitse selkaliitto(a)selkaliitto.fi tai puhelimitse 09 605 918 ja tarkista tuotteiden saatavuus.

Selkäkaupassa syysale

Selkäkaupassa on nyt syysale! Tuotteita töihin, kotiin ja vapaa-aikaan 10 % alennuksella 30.9.2020 asti. Aletuotteet löydät etusivun tarjousvalikosta. Ostamalla tuotteita Selkäkaupasta tuet Selkäliiton toimintaa.

Suuntaa ostoksille Selkäkauppaan selkäkauppa.fi.


 

Selkäliitto