Tohtori Vahvaselän Selkäkoulu: 13 vinkkiä selkäkivun hoitamiseen

Mediatiedote 6.7.2015

Neljä viidesosaa suomalaisista kokee jossain elämänvaiheessaan selkäkipuja. Selkäkivut ja muut tuki- ja liikuntaelinvaivat aiheuttavat vuosittain eniten sairauspoissaoloja töistä.

Selkäliitto on tuottanut reilun minuutin mittaisen Tohtori Vahvaselän Selkäkoulu -animaation, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa selän hyvinvointiin.

- Videolla kerrotaan arkisista ja helpoista tavoista, joiden avulla meistä jokainen voi sekä ehkäistä että hoitaa selkäkipua. Niihin kuuluvat selän oikeaoppinen käyttö, työn tauotus, ergonomia, liikunta sekä terveelliset elämäntavat, selkäneuvonta- ja järjestötoiminnan koordinaattori Marja-Terttu Alhainen Selkäliitosta kertoo.

Selkäkoulu on osa laajempaa Selkäkanava-verkkopalvelua, joka tarjoaa runsaasti selkään liittyvää tietoa ja käytännön vinkkejä selän omatoimiseen hoitoon. Selkäkanava on toteutettu Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Tutustu Tohtori Vahvaselän Selkäkouluun Selkäkanavalla www.selkakanava.fi/tohtori-vahvaselan-selkakoulu.

Lisätietoja medialle:
Selkäneuvonta: selkäneuvonta- ja järjestötoiminnan koordinaattori Marja-Terttu Alhainen, puh. 050 465 7884, marjaterttu.alhainen(a)selkaliitto.fi
Selkäkanava-palvelu: projektikoordinaattori Kristiina Vahvaselkä, puh. 050 410 3544, kristiina.vahvaselka(a)selkaliitto.fi

 

Selkäliitto