Selkäliitto koolla Porvoossa 17.–18.11.

– Porvoon Seudun Selkäyhdistys on edistänyt selkäterveyttä jo 30 vuoden ajan

Mediatiedote 13.11.2018 

Selkäliitto kokoontuu 17.–18. marraskuuta järjestöpäiville ja syyskokoukseen Porvooseen. Paikalle odotetaan osallistujia 15 selkäyhdistyksestä eri puolilta maata.

Kokousisäntänä toimii Porvoon Seudun Selkäyhdistys, joka juhlistaa lauantaina 17. marraskuuta yhdistyksen 30-vuotista taivalta. Aktiivinen yhdistys toimii Porvoon alueella niin selkäoireisten tukena kuin selkävaivojen ennaltaehkäisemiseksi. Jäseniä yhdistyksessä on noin 350.  

- Yhdistyksemme keskeistä toimintaa ovat fysioterapeutin ohjaamat liikuntaryhmät. Meillä toimii tällä hetkellä kuusi liikuntaryhmää ja niissä liikkuu viikoittain noin sata ihmistä. Lisäksi tarjoamme vertaistukea, järjestämme maksuttomia luentoja tuki- ja liikuntaelinvaivoista sekä retkiä ja tapahtumia, Porvoon Seudun Selkäyhdistyksen puheenjohtaja Sirpa Pirttimaa-Törnqvist kertoo.

- Kiitokset jäsenille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille yhteisistä vuosista. Kaikki selkänsä hyvinvoinnista kiinnostuneet ikään katsomatta ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme, Pirttimaa-Törnqvist toivottaa.

Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry – Borgånejdens Ryggförening rf on vuonna 1988 perustettu Selkäliiton jäsenyhdistys, joka edistää selkäsairaiden ja selkäoireisten hoitoa ja kuntoutusta Porvoon seudulla. Yhdistys järjestää liikuntatoimintaa, yleisöluentoja, tapahtumia ja retkiä sekä tarjoaa vertaistukea. Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta: www.selkayhdistysporvoo.net.


Lisätietoja medialle:
Porvoon Seudun Selkäyhdistys ry, puheenjohtaja Sirpa Pirttimaa-Törnqvist, puh. 044 5656 028
Selkäliitto ry, toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150

Selkäliitto on kansanterveys-, liikunta- ja vammaisjärjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä selkäoireita ja -sairauksia. Liitto tarjoaa Käypä hoito -suositusten mukaista tietoa selän terveydestä, neuvontaa ja koulutusta. Selkäliittoon kuuluu 32 selkäyhdistystä, joissa on noin 9 000 henkilöjäsentä. Selkäyhdistykset tarjoavat jäsenilleen eri puolella Suomea ohjattua liikuntaa, vertaistukea sekä luento- ja virkistystilaisuuksia. Tietoa selästä ja vinkkejä selän itsehoitoon on saatavilla Selkäliiton verkkopalvelussa Selkäkanava.fi. Selkäliitto täyttää tänä vuonna 30 vuotta, ja liiton juhlavuoden teema on ”Rakasta selkääsi – se kannattaa. Sinua.”  

 

Selkäliitto