Selkäliitto koolla Oulussa 16.–17.11.

Oulun Seudun Selkäyhdistys on edistänyt selkäterveyttä jo yli 20 vuoden ajan

Mediatiedote 12.11.2019 

Selkäliitto kokoontuu tulevana viikonloppuna 16.–17. marraskuuta järjestöpäiville ja syyskokoukseen Ouluun. Paikalle odotetaan osallistujia 13 selkäyhdistyksestä eri puolilta maata.

Kokousisäntänä toimii Oulun Seudun Selkäyhdistys. Aktiivinen yhdistys toimii Oulun alueella niin selkäoireisten tukena kuin selkävaivojen ennaltaehkäisemiseksi. Jäseniä yhdistyksessä on 277 (2018). 

- Yhdistyksemme keskeistä toimintaa ovat ohjatut liikuntaryhmät. Lisäksi tarjoamme vertaistukea, järjestämme maksuttomia luentoja tuki- ja liikuntaelinvaivoista sekä jäseniltoja, Oulun Seudun Selkäyhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Rundström kertoo.

- Kaikki selkänsä hyvinvoinnista kiinnostuneet ikään tai kuntoon katsomatta ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme, Rundström sanoo.

Oulun Seudun Selkäyhdistys (OSSY) on vuonna 1998 perustettu Selkäliiton jäsenyhdistys, joka edistää selkäsairaiden ja selkäoireisten itsehoitoa ja kuntoutusta Oulun seudulla sekä Länsi-Pohjassa ja Kainuussa. Yhdistys järjestää liikuntatoimintaa, vertaistukea ja yleisöluentoja. Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta: https://oulunseudunselkayhdistys.yhdistysavain.fi.

Lisätietoja medialle:
Oulun Seudun Selkäyhdistys ry, puheenjohtaja Kimmo Rundström, puh. 044 290 3753
Selkäliitto ry, toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150

Selkäliitto on kansanterveys-, liikunta- ja vammaisjärjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä selkäoireita ja -sairauksia. Liitto tarjoaa Käypä hoito -suositusten mukaista tietoa selän terveydestä, neuvontaa ja koulutusta. Selkäliittoon kuuluu 32 selkäyhdistystä, joissa on noin 9 000 henkilöjäsentä. Selkäyhdistykset järjestävät jäsenilleen eri puolella Suomea ohjattua liikuntaa, vertaistukea sekä luento- ja virkistystilaisuuksia. Tietoa selästä ja ohjeita selän itsehoitoon on saatavilla Selkäliiton verkkopalvelussa Selkäkanava.fi. Selkäliiton tämän vuoden teemana on ”Rakasta selkääsi – se kannattaa. Sinua.”

Facebook: Selkäliitto ja Selkäkanava 
Twitter: @Selkaliitto 
Instagram: @selkakanava 
Youtube: Jumppakissa 

Selkäliitto