Tervetuloa osallistumaan Selkäliiton maksuttomalle verkkoluennolle ”Niskakipu ja niskakivun itsehoito” keskiviikkona 29.9.2021 kello 17.

Verkkoluennolla käsitellään niskakipujen syitä sekä perehdytään erityisesti lihasperäisten niskavaivojen aiheuttamien oireiden tunnistamiseen ja keinoihin edistää niskan ja hartiaseudun hyvinvointia. Lisäksi luennolla opastetaan tutkittuun tietoon perustuvia niska-hartiaseudun omatoimiharjoitteluun sopivia harjoitteita.

Luento on suunnattu niskakipuisille ja kaikille niska-hartiaseudun itsehoidosta kiinnostuneille. Luento järjestetään Zoom-verkkokokoustyökalulla ja maksimiosallistujamäärä on 300 henkilöä.

Luennoitsijana toimii terveystieteiden tohtori ja fysioterapeutti Marjo Rinne.

Tervetuloa mukaan!

Lähetä kysymyksiä ennakkoon

Verkkoluennon aihepiiriin liittyviä kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen Selkäliiton toimiston sähköpostiin selkaliitto@selkaliitto.fi 23.9.2021 mennessä. Kysymyksiä käydään läpi luennon yhteydessä. 

Näin osallistut luennolle

Osallistumislinkki (alla) luennolle aukeaa 15 minuuttia ennen luennon alkua eli klo 16.45. Ensimmäiset 300 henkilöä mahtuvat mukaan kuuntelemaan luentoa. Luennolle kirjautuessa Zoom kysyy ensin sähköpostiosoitetta. Käytämme sähköpostiosoitteita vain luentopalautteen keräämistä varten.

Osallistu luennolle tästä

Ohjeita Zoom-verkkotyökalun käyttöön: 

  • Zoomin käyttöön tarvitset nettiyhteydellä varustetun laitteen, kuten tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Huom! Jos käytät tablettia tai älypuhelinta, tulee laitteeseen ladata Zoomin mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings (Android, iOS). Jos laite kysyy Meeting ID -tunnusta, kirjoita kenttään ”Meeting ID” numerosarja: 933 3681 5539.
  • Ohje luennolle osallistumiseen Zoomin kautta.
  • Lisää Zoomin käytöstä voi lukea Opintokeskus Siviksen verkkosivuilta.