Selkäliitto on yhdessä jäsenyhdistystensä kanssa edistänyt suomalaisten selkäterveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia jo yli 30 vuoden ajan.

Voit tukea liiton toimintaa selkäsairauksien ja -oireiden ehkäisyssä sekä selkäsairaiden hoidon, kuntoutuksen ja elämänlaadun parantamisessa esimerkiksi tekemällä lajoituksen tai liittymällä jäseneksi.

Tee lahjoitus

Keräämme lahjoituksin varoja materiaalin, neuvonnan ja ohjauksen tuottamiseen selkä- ja niskaoireisille sekä yhdistystoiminnan kehittämiseen koulutuksin. Voit lahjoittaa haluamasi summan liiton keräystilille: FI26 8146 9710 1372 08, viitenumero: 12700. Keräyslupa RA/2021/1504.

Tee testamenttilahjoitus

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä Selkäliiton ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroja, joten arvokas lahjasi menee kokonaisuudessaan selkäterveyden edistämisen hyväksi ja auttaa Selkäliittoa tekemään työtään. Voit tehdä myös merkkipäivälahjoituksen. Jos haluat tehdä lahjoituksen, ota yhteyttä: toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150 tai kirsi.toyryla@selkaliitto.fi.

Liity jäseneksi

Liity selkäyhdistyksen jäseneksi – saat tietoa, tukea, ystäviä ja etuja. Liittyminen on helppoa ja nopeaa, täytä liittymislomake verkossa.

Liity kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenyys on tarkoitettu kaikille yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka haluavat tukea Selkäliiton työtä ja edistää suomalaisten selän terveyttä.

Lue myös, miten olemme edistäneet selkäterveyttä eri keinoin.

Lämmin kiitos tuestasi!

Rahankeräyslupa
Keräysluvan saaja: Selkäliitto ry
Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus Arpajaishallinto
Keräyslupa: RA/2021/1504
Myöntämisajankohta: 09.11.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi, Ahvenanmaata lukuun ottamatta
Kerättävien varojen käyttötarkoitus:  Varat käytetään selkä- ja niskaoireiden itsehoitomateriaalin tuottamiseen, selkä- ja niskaoireiden sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien neuvonnan ja ohjauksen järjestämiseen sekä selkäyhdistystoiminnan kehittämiseen koulutuksilla.

Tue toimintaamme – osta Selkäkaupasta

Selkäkauppa on selän terveyttä edistäviä tuotteita myyvä verkkokauppa. Löydät kaupasta tuotteita niin istumatyöhön, kuntoiluun matkustamiseen kuin rentoutumiseen. 

Ostamalla tuotteita Selkäkaupasta tuet Selkäliiton selän terveyttä ja hyvinvointia edistävää työtä.