Selän hyvinvoinnin asiantuntija

Selkäliitto on vuonna 1988 perustettu kansanterveysjärjestö ja selän hyvinvoinnin asiantuntija. Liitto kannustaa jokaista omassa arjessaan edistämään selän hyvinvointia liikkuen ja muilla terveellisillä elämäntapavalinnoilla.

Tuotamme selkäterveyttä edistäviä materiaaleja ja annamme selkäneuvontaa. Sivustollamme on tarjolla helposti ymmärrettävää tietoa selkä- ja niskakivusta ja niiden hoidosta sekä runsaasti harjoitusohjeita selälle ja niskalle.

Julkaisemme neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Hyvä Selkä -lehteä, jonka selkäyhdistysten jäsenet saavat jäsenetuna. Julkaisemme säännöllisesti myös mediatiedotteita.

Tuemme ja autamme paikallisia selkäyhdistyksiä kehittämään toimintaansa. Tuotamme tietoa ja materiaalia, neuvomme ja koulutamme yhdistyksiä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook: Selkäliitto ja Selkäkanava 
Twitter: @Selkaliitto 
Instagram: @selkakanava
Youtube: Jumppakissa

Hyvä Selkä -lehden kansikuvassa Meri-Tuuli Väntsi.

Kevään Hyvä Selkä on ilmestynyt!

Uusimmassa Hyvä Selkä -lehdessä selkäleikattu kokki Meri-Tuuli Väntsi kertoo, miten hän on kuntouttanut selkäänsä. Muita aiheita ovat mm. fysioterapeuttien suoravastaanotto, osteoporoosi ja nikamamurtumat sekä liikuntamotivaatio. Hyviä lukuhetkiä!

Selkäyhdistysten jäsenet saavat lehden jäsenetuna. Jos et vielä ole jäsen, liity nyt!

Mainosta Selkäkanavalla

Haluatko kertoa hyvinvointia ja aktiivisuutta edistävistä palveluista tai tuotteista suositulla Selkäkanava-sivustollamme?

Saatavana on nyt banneripaikkoja kampanjaetuhintaan.

Vahva Selkä – Selkäkanava podcast

Tervetuloa kuuntelemaan uutta Vahva selkä – Selkäkanava podcast -sarjaamme!

Sarjan neljä ensimmäistä jaksoa on julkaistu. Tarkemmat tiedot ja kuvaukset podcast-jaksoista sekä linkit jaksoihin löydät Selkäkanavalta.

Selkäkipukysely

Selkäkipukysely perustuu Keelen yliopistossa kehitettyyn Start Back -kyselyyn. Saat suosituksen selkäkipusi hoitoon sen mukaan, onko selkäkivun pitkittymisen riskisi vähäinen, keskisuuri vai korkea.

Selkäkipukyselyn antama suositus perustuu tutkittuihin selkäkivun paranemisennusteisiin sekä kivun pitkittymisen riskitekijöihin.

Tilaa maksuton taukojumppamuistutus

Selkäliitto tarjoaa sinulle ilmaisen muistutuksen taukojumpasta jumppaohjeineen.

Saat muistutuksen sähköpostissa kerran päivässä maanantaista perjantaihin. Viestissä on linkki päivittäin vaihtuvaan jumppaohjeeseen.

Kaksi iloista naista halaa toisiaan jumppatunnilla.

Liity jäseneksi!

Oletko jo selkäyhdistyksen jäsen? Ellet, liity nyt! Saat tietoa, tukea, ystäviä ja etuja. Jäsenetuna saat esimerkiksi Hyvä Selkä -lehden neljä kertaa vuodessa.

Nainen kelluu selällään uima-altaassa.

Hae tuetulle lomalle

Voimaa vertaisuudesta -lomat ovat nyt haettavissa.

  • Härmän kylpylä 18.-23.9., haku päättyy 18.6.

Loman tavoitteena on tarjota mahdollisuus arjen irtiottoon ja vertaisseuraan. Lomatuen hakeminen ei edellytä selkäyhdistyksen jäsenyyttä.

Loma järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa

Tue Selkäliiton toimintaa. Lue lisää