Selkäliitto hakee hankekoordinaattoria Back to Move! -hankkeeseen

Haemme toisen asteen opiskelijoille suunnattuun Back to Move! -hankkeeseen hankekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 20.5.–31.12.2019. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella, ja rahoitus varmistuu aina vuodeksi kerrallaan. Back to Move! -hankkeen suunniteltu kesto on kolme vuotta (2019–2021). Työsuhde voi alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu, mikäli hanke saa myönteisen avustuspäätöksen myös seuraaville hankevuosille.

Back to Move! -hankkeen tarkoituksena on edistää vähän liikkuvien toisen asteen opiskelijoiden selkäterveyttä liikunnan keinoin. Hankkeessa järjestetään koulutuksia oppilaitosten opettajille ja opiskelijaterveydenhuoltoon. Hankkeessa tuotetaan myös liikunta- ja selkäterveysmateriaalia nuorille. Hankekoordinaattori vastaa hankkeen etenemisestä sekä sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Selkäliiton asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme joukkoomme innostunutta, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä, jolla on osaamista nuorten selkäterveyden edistämisestä sekä liikkumaan motivoinnista. Toivomme, että hakijalla on kokemusta myös projektityöskentelystä.

Lisäksi toivomme hakijalta fysioterapeutin ammattitutkintoa (AMK) sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen terveysviestinnästä. 

Hakijat voivat tutustua Selkäliiton toimintaan verkkosivuilla selkäliitto.fi ja selkäkanava.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150 ma 15.4. klo 10-12 ja ke 17.4. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.4.2019 klo 16 mennessä sähköpostilla kirsi.toyryla(a)selkaliitto.fi. Liittomme noudattaa Hyvinvointialan palkkausjärjestelmää. Haastatteluun valituille ilmoitetaan viikolla 18 ja haastattelut pidetään torstaina 9.5.2019.


Selkäliitto on vuonna 1988 perustettu kansanterveysjärjestö ja selän hyvinvoinnin asiantuntija, joka kannustaa ihmisiä aktiivisesti huolehtimaan selän terveydestä. Selkäliittoon kuuluu 32 paikallista selkäyhdistystä, joissa on noin 9 000 henkilöjäsentä. Tällä hetkellä liiton palveluksessa on viisi vakituista työntekijää. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä. Työpaikkamme on savuton.

 

Selkäliitto