Koulutukset

Selkäliitto järjestää jäsenyhdistyksiensä hallitusten jäsenille ja muille aktiiveille koulutusta järjestötoiminnan perusteista sekä kouluttaa liikuntavastaavia ja vertaistukihenkilöitä. Tutustu myös Opintokeskus Siviksen koulutustarjontaan

Selkäliitto kouluttaa myös terveydenhuollon ammattilaisia selkään liittyvissä asioissa sekä luennoi yrityksissä, messuilla ja muissa tapahtumissa. 

Voit tilata Selkäliitosta asiantuntijan luennoimaan esimerkiksi henkilökunnan tyky-päivään selän itsehoidosta eli siitä, mitä työntekijä voi itse tehdä edistääkseen selkänsä hyvinvointia. Asiantuntijamme ovat kaikki fysioterapeutteja, joilla on useiden vuosien kokemus selkäneuvonnasta ja selän terveyden edistämisestä. 

Kysy lisää: toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio, puh. 040 730 2150, kirsi.toyryla(a)selkaliitto.fi

***********

Koulutuksia keväällä 2017

Yhdistyskoulutus 21.4. 

Selkäliitto järjestää jäsenyhdistyksilleen koulutuksen perjantaina 21.4.2017 Helsingissä. Yhdistyskoulutuksen teemana on viestintä ja sen tavoitteena on antaa lisätietoa ja valmiuksia erityisesti verkkoviestintään ja sen kehittämiseen. Koulutus on maksuton ja se on tarkoitettu yhdistyksen viestintää suunnitteleville ja tekeville.

Koulutuksessa verkon ja sosiaalisen median hyödyistä ja iloista kertoo Linnan juhlistakin tuttu Somevaari Aku Eronen. Somevaari on yksi Suomen aktiivisimpia ja seuratuimpia henkilöitä Twitterissä. Eläkeläisyrittäjä Eronen on kokenut kouluttaja, joka bloggaa ja luennoi digitalisaatiosta ja sosiaalisesta mediasta.

Iltapäivän osiossa yhdistyksillä on mahdollisuus käytännön harjoituksiin. Eri työpajoissa voi omien tarpeiden mukaan esimerkiksi päivittää kotisivuja, luoda Facebook-sivun, ajastaa Facebook-päivityksiä tai tehdä mediatiedotteen.
HUOM. Mikäli yhdistykselläsi tai sinulla on oma kannettava tietokone tai tablettilaite, niin otathan sen mukaan koulutukseen. Liiton puolesta jokaiselle ei riitä omaa konetta. Tarvittaessa käytännön harjoituksia ja päivityksiä tehdään pienryhmissä.

Aika: pe 21.4.2017 klo 9.30-16.15
Paikka: Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki
Hinta: Koulutus on maksuton (enintään 2 osallistujaa/yhdistys). Koulutus sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.
Ilmoittautuminen: 31.3.2017 mennessä. 

Ohjelma
• 9.30 Saapuminen ja aamukahvi
• 10.00 Koulutuspäivän avaus, toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio
• 10.15 Netin ja somen hyötyjä ja iloja, Somevaari Aku Eronen
• 12.15 Lounas
• 13.15 Selkäliiton viestintäopastusta ja johdanto työpajoihin, tiedottaja Pia Bilund
• 14.00 Työpajatyöskentelyä
• 15.00 Kahvitauko
• 15.15 Työpajat jatkuvat
• 16.15 Koulutuspäivän päätös, toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio

Tervetuloa koulutukseen!
Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Lisätietoja: tiedottaja Pia Bilund, puh. 045 121 8920, pia.bilund(a)selkaliitto.fi 

 

Selkäliitto